Last news in Fakti

7 Август, 2019 10:20 5 357 5

Ново Bugatti за €8 млн.

  • bugatti-
  • романо артиоли

В интернет пространството се появи един интересен ескиз, изобразяващ част от новото Bugatti, което ще бъде направено по мотиви на класическото EB110 SS. Анонимни източници твърдят, че премиерата на новото Bugatti ще се състои по време на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, който ще отвори врати на 18 август тази година.

Изображението на новия хиперкар беше публикувано от германското издание Auto Motor und Sport, но все още за колата няма никаква техническа информация. Предположенията са, че тя ще се базира на Chiron, ще има подковообразна радиаторна решетка и S-образни прорези по страничните панели. На ескиза се вижда и масивно антикрило.

По-рано се заговори, че новото Bugatti ще е свързано с името на Романо Артиоли, италиански предприемач и бивш шеф на марката, под ръководството на който за първи път се появява суперкара EB110 SS. Именно тази кола става вдъхновение за последвалите култови модели на френската марка. От иновацията ще бъдат направени 10 екземпляра, всеки от които ще е с цена от €8 млн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никола

    9 0 Отговор
    Се едно си купувал самолет за 8милиона а не кола.
  • 2 Гостилничаря

    9 10 Отговор
    Ако и това ще е с качеството на останалата леш на ВАГината, предпочитам бизнесджет...
  • 3 ИЖИЖИ

    6 11 Отговор
    АКО Е ТАКАВА КОЧИНА КАТО ДРУГИТЕ ВАГ---ИНИ ,НЕ МИ ГО ХВАЛИ-----ВАГ МАНЯЦИТЕ -НИКОГА НЕ СА СЕ КАЧВАЛИ НА ЯПАНСКА КОЛА И НЕ ЗНАЯТ ,ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ
  • 4 !!!

    9 0 Отговор
    От понеделник на промоция в Lidl !
  • 5 Е те сеги

    3 0 Отговор
    Щерката на Тиквун ще си я купи и ще бракува дъртия Chiron!