Отидете към основна версия

12 867 47

Dacia Logan кабриолет!

  • dacia logan

В последно време плановете на Renault относно развитието на рwмънското подразделение Dacia са доста странни, но определено носят успех. Компанията пусна на пазара моделите Sandero и Duster, които на практика се явяват разновидности и непреки наследници на модела Logan, а той от своя страна продължава да се произвежда във всичките му разновидности.

Мнозина от почитателите на румънската марка обаче се радват най-много на първообраза на всички нови модели на Dacia, наречен Logan седан. Точно поради тази причина румънски тунинг специалисти решиха да направят ефектен кабриолет на базата на небезизвестния Logan.

Белоснежният кабриолет е разработен от фирма, носеща името Auto K9. Инженерите от тази компания взимат екземпляр от добрия стар Logan, режат му тавана, а за да не се отслаби прекалено конструкцията на купето, заваряват задните врати.

Други интересни акценти в проекта са, че предните врати са с увеличени размери, а в екстериорния дизайн е интегриран скромен бодикит. Завършек във визията са черните лети джанти, които силно контрастират с белия цвят на кабриолета.

Салонът също е тапициран изцяло в бяло - решение което предвид външния цвят не е много удачно, но румънските тунинг специалисти са на друго мнение. Съдейки по изнесената за модела информация, на този етап мек таван въобще не е предвиден.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Отново скок в продажби на нови коли за половин година

    През първите шест месеца на годината, продажбите на нови автомобили в страната са достигнали ниво от 24 923 сключени сделки. 23 615 от тях са леки и л ...
    14.07.2007
    971
    0
  • Логично обяснение

    Свидетели сме как в последно време дисбалансът между икономическата и социална политика у нас продължава. Икономическият ръст е самоцелен, голяма част ...
    11.03.2006
    2 920
    0