Отидете към основна версия

6 379 14

Какви коли се карат в "Страната на Volkswagen"

  • volkswagen-
  • волсбург-
  • автомобили

Волфсбург за Германия е нещо като Толиати за Русия, но много повече! Днес почти половината от 124-хилядното население на града работи в най-големия завод на Volkswagen в света, а на всеки тридесет секунди от конвейера на този завод излиза по един нов автомобил.

Тъй като компанията работи на три смени, на ден се получават около три хиляди готови леки коли. И точно поради тази причина съвсем не е чудно, че девет от всеки десет жители на града избират именно Volkswagen за личен автомобил.

Точно поради тази причина скитането из улиците на Волфсбург в търсене на различни автомобили, е занимание, много по-трудно, отколкото може да изглежда на пръв поглед.

Въпреки факта, че „ловът“ се проведе като част от работно пътуване (основната цел на посещението ни в централата на Volkswagen бе свързана с предстоящите първи тестове на новия Golf VIII в Португалия, които ще се проведат след две седмици и екип на mobile.bg ще е на мястото на събититето) и се оказа доста кратък, успяхме да съберем добър „улов“. Разгледайте галерията, състояща се основно от VW-та и тук-там по някоя "находка".

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини