Отидете към основна версия

5 795 9

Най-уникалната лимузина Rolls-Royce

  • лимузина-
  • rolls-royce-
  • тунинг-
  • klassen

Този свръхлуксозен Rolls-Royce Phantom беше представен от тунинг ателието Klassen и веднага привлече вниманието на специалистите, които го определят, като най-уникалната лимузина на британската марка.

Огромната лимузина се прави само по поръчка, за която желаещите трябва да платят сумата от три милиона евро и да чакат поне половин година. Резултатът обаче определено си заслужава и парите, и чакането.

Тунингованата лимузина е "разтегната" до 7 032 мм, а междуосието ѝ е с дължина 4 822 мм. Между вратите се появява еднометрова секция, която е снабдена и с допълнителен прозорец. Освен това лимузината е бронирана.

При колата е бронирана по най-строгите стандарти, отговарящи на индекс B7. Това означава, че пътниците в нея са защитени от стрелба с автомат "Калашников" или от снайперски карабини с калибър 7.62.

В салона тунинг специалистите са използвали още по-скъпи материали от естествена дървесина и кожа. От ателието Klassen са добавили и нова диодна подсветка, различна мултимедия с Wi-Fi, телевизор с DVD плеър и по-мощна аудио система Bang & Olufsen.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 17 гласа.

Свързани новини

  • Land Cruiser за диктатори

    Украинските тунинг специалисти попаднаха в обектива на световните специализирани медии със своя нов проект Toyota Land Cruiser Magnum, който е създаде ...
    02.10.2019
    8 068
    8