Отидете към основна версия

13 578 58

Руски блогър съсипа от критики Путинмобила (ВИДЕО)

  • aurus-
  • senat-
  • путинмобил-
  • ерик давидович-
  • блогър

Руските медии са във възторг от суперлуксозния седан Aurus Senat, на чиято удължена версия се вози президентът Владимир Путин. След като се запознава отблизо с гордостта на отечественото автомобилостроене в представителство на марката обаче, известният блогър Ерик Давидович споделя меко казано различно мнение.

Въоръжен само с телефон, Давидович разглежда демонстрационния Senat в шоурума на Aurus и остава втрещен от ниското качество на изработката. На места боята на каросерията е просълзила, на други се виждат издатини от прах и песъчинки.

Не по-малко критики отнасят материалите, от които са изработени някои детайли. "От какво л.йно е направено това?", диви се Давидович, под чиито пръсти се огъва и поскърцва декоративната решетка на въздухозаборника в бронята, а в процепите стърчат винтове.

Уплътненията на вратите са различни и криви. Луфтовете между каросерийните панели се разминават, а на жлебовете на покрива са боядисани криво-ляво с черна боя вместо да бъдат запълнени с гумени ленти. От вътрешната страна на вратите пък има гол метал, по който личат заварките.

Давидович успява да направи и няколко снимки на интериора, преди от представителството да се намесят и да заключат автомобила, за да не може да влезе вътре. "Как може това да се сравнява с Rolls-Royce и Bentley, да струва 18 000 000 рубли (€260 555) и да бъде гордостта на руското автомобилостроене?!", възмущава се блогърът.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.

Свързани новини