Отидете към основна версия

12 172 22

Volkswagen показва новия Golf на 4 септември

  • volkswagen-
  • vw-
  • golf-
  • париж 2012

Датите в календара с програмата на седмото поколение на Golf са попълнени почти изцяло. От Volkswagen вече потвърдиха официално, че производството на компактния хечбек стартира в средата на август, премиерата му ще се състои на салона в Париж, а продажбите започват през ноември.

Немският ежедневник Wolfsburger Allgemeine Zeitung обаче добавя нова любопитна подробност към списъка с предстоящи събития покрай дебюта на модела. Според изданието от VW възнамеряват да покажат колата още в началото на идния месец на специално събитие, организирано в Новата берлинска национална галерия.

Ако информацията се потвърди, компанията най-вероятно ще разпространи официални снимки и информация за "седмицата" още същия ден. Така феновете на Golf ще имат възможност да видят новото издание на любимия си автомобил по-рано от очакваното и ще бъде разкрита на една от най-строго пазените тайни на Volkswagen. Немците все още успяват да запазят в секретност външността на колата, за чийто дизайн към момента има само предположения.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Volkswagen Golf R - битурбо, 290 к.с. и DSG

    С наближаване на датата 4 септември, за когато е запланувана премиерата на седмата генерация на Volkswagen Golf, в интернет изтича все повече инфор ...
    13.08.2012
    10 371
    51