Отидете към основна версия

29 430 72

Започнаха продажбите на ексклузивна УАЗ-ка

  • уаз-
  • patriot-
  • antarctic edition

Руската марка УАЗ обяви началото на продажбите на ограничена версия на SUV-то Antarctic Edition Patriot. Минималната цена на автомобила във въпросното ексклузивно изпълнение е 1 062 000 рубли.

Пускането в продажба на специалната серия Antarctic Edition е обвързано с паметна за руснаците дата. Преди 200 години руски моряци откриват Антарктида. Съответно ще бъдат произведени общо 200 юбилейни коли.

Всички екземпляри от лимитираната серия ще бъдат боядисани в бял перлен цвят. Сред допълнителното оборудване, налично за ограничената серия Patriot, е експедиционен багажник със стълба на петата врата, фарове за мъгла и указателни табели в долната част на вратата на водача и на капака на резервната гума.

Ограниченото издание е създадено на базата на оптимална конфигурация с допълнителни опции. Списъкът с оборудване за Antarctic Edition включва зимния пакет с функциите за отопление на волан, предно стъкло, както и предни и задни седалки, климатик и круиз контрол и допълнителен вътрешен нагревател.

Срещу доплащане можете да оборудвате автомобила с мултимедийна система с навигация, заключване на заден диференциал и със система за безопасно паркиране. Иначе техническите спецификации са същите като тези на обикновен Patriot.

Бнзиновият двигател ZMZ Pro с работен обем от 2.7 литра и с мощност 150 к.с. Трансмисията е механична, петстепенна, а раздатката е с електромеханично задвижване. Интересно е още, че Antarctic Edition не е най-скъпата версия на Patriot. При избор на ниво на оборудване "Максимум" SUV-то струва 1 143 000 рубли (13 300 евро). Базовата модификация на Patriot струва 835 000 рубли (10 000 евро).

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 83 гласа.

Свързани новини