Отидете към основна версия

12 312 34

Вижте тази брутална доработка на Audi RS7 от ABT

  • audi-
  • abt-
  • rs7-
  • тунинг

След като наскоро ABT надгради новото Audi RS6, немската тунинг компания се захваща с друг впечатляващ модел от Инглощат. Става дума за RS7 Sportback. ABT вече пусна първия тунинг пакет за модела в края на януари. Тогава RS7 получи 22-цолови джанти и увеличена максимална мощност от 690 к.с. Сега немският афтърмаркет специалист представя следващото ниво на подобрения за водещия Sportback на Audi. Това предаде Motor1.

Запознайте се с RS7-R. Неговият 4.0-литров битурбо V8 произвежда бруталните 730 к.с. и 920 Нм въртящ момент. Също така, надграденият Sportback ABT се вози на нов комплект 22-цолови джанти, а новата изпускателна система, която завършва с 4 накрайници, заменя типичните за RS моделите двойните овални ауспухни накрайници. Основна заслуга за впечатляващата външна визия на доработката имат облепеното по целия автомобил фолио, както и обновените елементи от въглеродни нишки като задния спойлер и дифузьора.

От ABT са пипнали леко и интериора на RS7, добавяйки още повече карбонови влакна и кожа. Върху централната конзола пък има емблема, обозначаваща, че в спецификацията RS7-R ще бъдат надградени само 125 автомобила. Конкретната доработка от снимките принадлежи на немския автосъстезател Даниел Абт.

Тунинг компанията не споменава на какво е способен RS7-R, но ще припомним, че стандартният модел, който има максимална мощност от 591 к.с. и максимален въртящ момент от 800 Нм, ускорява от 0-100 км/ч за 3,6 секунди и развива максимална скорост от 305 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.

Свързани новини