Отидете към основна версия

18 625 36

В eBay се продава Bentley за $21 000!

  • bentley continental gtc

Не се шегуваме! Обявата е напълно реална и автомобилът от снимките са продава за $21 000. Къде обаче е уловката? Първоначално и ние доста се чудихме, докато не открихме, че в крайна сметка това е доста добре направена реплика, създадена на базата на Chrysler Sebring Convertible от 1996 година.

Както се казва в допълнителната информация, при преработката на автомобила са използвани основно оригинални детайли и резервни части от Bentley. Естествено има и такива, които са разработени специално за този екземпляр с цел да бъдат напаснати оригиналните панели. Те обаче са умело прикрити.

Крайният ефект е забележителен. Едва ли някой ще разпознае в репликата Chrysler Sebring и са малко тези, които ще разберат, че това не е истинско Bentley Continental GTC. Един от недостатъците на автомобила е, че изминатият пробег не е никак малък - 281 575 километра.

Въпреки това обаче не е лошо да станеш собственик на Bentley за сума, сравнима с тази, за която се продава Skoda Octavia, например.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Смъртоносно оръжие

    Ако сте любител на различните видове оръжия, то тогава може би знаете, че най-опасните от тях обикновено не могат да бъдат видени и чути от жертвата. ...
    01.10.2005
    932
    0