Отидете към основна версия

7 401 8

Toyota ще продава Suzuki Vitara със собствена емблема и по-евтино

  • suzuki-
  • vitara-
  • toyota-
  • urban cruiser-
  • brezza
Toyota Urban Cruiser

Моделът Suzuki Vitara Brezza под марката Toyota ще се появи на индийския пазар. За това са се договорили двете компании, като моделът ще се прави от индийското подразделение Maruti Suzuki. То ще пусне нов модел - компактен кросоувър, който всъщност се оказва минимално преработена Suzuki Vitara. Всички промени се свеждат до подмяна на лога и по-скромен ценови маркер. Цената обаче все още не е обявена.

Новият кросоувър от Toyota ще се казва Urban Cruiser и ще бъде оборудван с 1.5-литров двигател без турбокомпресор. Мощността на двигателя е 105 конски сили, а той работи с петстепенна "механика" или с четиристепенен "автоматик". Ще има и вариант със стартер-генератор, който ще се предлага само за версията с автоматична трансмисия.

Все още няма официални изображения на иновацията, но индийският портал Gaadiwaadi.com публикува рендерг на бъдещия модел. Интересното е, че Toyota Urban Cruiser ще струва по-малко от Vitara Brezza, която се оценява на 734 хиляди рупии, което приблизително е около 9 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини