15 Май, 2020 10:09 7 297 8

Toyota ще продава Suzuki Vitara със собствена емблема и по-евтино

  • suzuki-
  • vitara-
  • toyota-
  • urban cruiser-
  • brezza
Toyota ще продава Suzuki Vitara със собствена емблема и по-евтино - 1
Toyota Urban Cruiser

Моделът Suzuki Vitara Brezza под марката Toyota ще се появи на индийския пазар. За това са се договорили двете компании, като моделът ще се прави от индийското подразделение Maruti Suzuki. То ще пусне нов модел - компактен кросоувър, който всъщност се оказва минимално преработена Suzuki Vitara. Всички промени се свеждат до подмяна на лога и по-скромен ценови маркер. Цената обаче все още не е обявена.

Новият кросоувър от Toyota ще се казва Urban Cruiser и ще бъде оборудван с 1.5-литров двигател без турбокомпресор. Мощността на двигателя е 105 конски сили, а той работи с петстепенна "механика" или с четиристепенен "автоматик". Ще има и вариант със стартер-генератор, който ще се предлага само за версията с автоматична трансмисия.

Все още няма официални изображения на иновацията, но индийският портал Gaadiwaadi.com публикува рендерг на бъдещия модел. Интересното е, че Toyota Urban Cruiser ще струва по-малко от Vitara Brezza, която се оценява на 734 хиляди рупии, което приблизително е около 9 000 евро.

Toyota ще продава Suzuki Vitara със собствена емблема и по-евтино
Suzuki Vitara Brezza


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 osk.bg

    30 4 Отговор
    е за българия няма ли бройки. ще си купя. готина е

    Коментиран от #2

  • 2 Тук има

    10 12 Отговор

    До коментар #1 от "osk.bg":

    Дачия Дъстър която си е същата пръчка а базовите версии струват около 20000 лева така,че ако имаш желание...

    Коментиран от #3

  • 3 osk.bg

    20 8 Отговор

    До коментар #2 от "Тук има":

    много са грозни дъстърите. и цената не е 20 бона
  • 4 Дачия

    22 3 Отговор
    Новите Дъстъри не са грозни, но според мен не си заслужават цените които са от около26 до 36 и нагоре
    Ако цените бяха нещо между 15-18 или дори 20 бона , много хора щяха да си накупят включително и аз

    Коментиран от #5

  • 5 7473

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дачия":

    Баш са си грозни и марериалите вътре даже и не приличат на 14 голяди лева да струва а тя струва 30к да си ги карат немците и румънците. В германя се арчат прилично за служебки щото са по еврини от шкода и сузуки
  • 6 Варна

    12 1 Отговор
    В интерес на истината Дъстър 2 от 2018 насам е доста по-красив от първият модел. Отделно е с над 50% подобрена шумоизолация. Материалите вътре не са ОК, но са едно към едно с Рено Клио от 2020 /актуалният модел/ и не са чак толкова лоши, дори има ефектни попадения, като управлението на климатроника. Дъстър е на базата на Клио, но е малко по-голям, доста по-висок и има 4х4. Цената на нормален модел с 4х4 , дизел, климатроник, навигации, камери е около 40 хиляди. Не е малко, но при 30% първоначална вноска и с 30% остатъчна стойност, вноската е около 160 евро за 60 месеца...Не е нещо невероятно, все пак имаш 5 години или 200 000 км. гаранция
  • 7 ха ха

    1 2 Отговор
    пълен Б*КЛ*К.
    ХА ХА ХА
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Взех си нещо средно между кола и джип 4/4 / нарочно не казвам марка и модел/ за 6800лв и то на 14 г..Вътре няма прашинка а вън няма капка ръжда.Двигателя мърка като котенце.Е кажете ми как и пък и от къде да дам 35-40 хиляди лева за нова като след една две години ще се обезцени?