Отидете към основна версия

23 146 59

"Уникална" иновация за УАЗ

  • уаз-
  • patriot-
  • assalup

Уляновският автомобилен завод с гордост обяви на целия свят, че от този момент всички всъдеходи от модела Patriot ще разполагат с...  Какво мислите? Антикорозионна защита! Колкото и смешно да звучи това, тук с пълна сила важи поговорката "По-добре късно, отколкото никога".

В завода вече функционира специална секция, снабдена с най-съвременно оборудване от шведската фирма ASSALUP. С новата система ще могат да бъдат третирани шасито, предният и задният мост, както и ресорите и подът на всъдеходите Patriot.

Специална покривна смес с восъчен състав образува тънък филм върху даетайлите, като ги предпазва от попадане на влага и образуването на ръжда. След тази обработка бъдещите собственици на Patriot могат да бъдат спокойни, че автомобилите им няма да ръждясват.

Заради тази иновация, а и по ред други причини обаче крайната цена на всъдехода е увеличена от началото на годината. Разликата е 541 евро и базовата версия вече струва 12 595 евро. Най-наточената модификация се предлага на цена от 17 343 евро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини