Отидете към основна версия

21 485 63

Новото купе на BMW шокира с очаквания си странен дизайн

  • bmw-
  • 4er-
  • дизайн-
  • радиаторна решетка-
  • бъбреци

Баварците най-накрая представиха серийната версия на новото BMW Серия 4, което е обозначено с индекс G22. Купето с две врати, което се прави на базата са третата серия, показа новата посока в развитието на стила на немската марка и накара много фенове да останат замислени.

Факт е, че "бъбреците" на BMW 4er са просто огромни. Когато миналата година беше представена концептуалната версия на купето, не всички вярваха, че решетката на радиатора на серийния модел ще бъде еднаква.

Освен нестандартната радиаторна решетка обаче останалата част от дизайна на BMW Серия 4 се оказа стилна и дори консервативна по отношение на радикални промени. Елегантен силует и голям ъгъл на наклон на задните колонки на тавана.

Но тези "бъбреци"според мнозина от специалистите в бранша не се вписват съвсем в общия стил на колата. Иначе вътре няма изненади, защото предният панел и виртуалното табло са мигрирали от BMW Серия 3.

В основната конфигурация оборудването включва системи за автоматично спиране и контрол на пътните ленти, а що се отнася до двигателите, то и те са взети назаем от "тройката"

Бензиновите и дизелови двигатели са с турбокомпресор, а мощността им варира в диапазона 190 - 375 конски сили. Топ изпълнението BMW M440i xDrive може да ускори от място до 100 км/ч за 4.5 секунди.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 39 гласа.

Свързани новини