Отидете към основна версия

8 162 10

Жълто Lamborghini Aventador S се вряза в свой близнак

  • lamborghini-
  • aventador-
  • катастрофа-
  • сингапур

Инцидентът е станал на 7 юни в Сингапур, когато двата Aventador S са карали заедно по улиците на града

Снимка: Facebook

Две визуално идентични "ламборгинита" Aventador S се блъснаха едно в друго в Сингапур миналия уикенд, съобщават местните медии. Това предаде Carscoops.

Според информацията, инцидентът е станал в неделя, 7 юни, когато двата Aventador S са карали заедно по улиците на града. Твърди се, че едното "ламборгини" е спряло на кръстовище заради червен светофар, когато е било блъснато от другото.

Докато собствениците на двата автомобила бързо са свалили регистрационните си номера, членовете на групата SG Road Vigilante - SGRV във Facebook идентифицираха суперкарите. Вследствие на инцидента в мрежата се появи видео как две седмици по-рано единият Aventador засича друга кола на кръгово къстовище.

Двете "ламборгинита", участвали в катастрофата, са лесно разпознаваеми поради направените по тях модификации. Те не само са боядисани в един и същ жълт нюанс, но имат почти идентични джанти, както и идентични задни дифузори и задни спойлери.

Разбира се, полицията е пристигнала на мястото на катастрофата и суперкарите са били качени на репатрак. Преди това обаче странични наблюдатели са направили редица снимки и видеоклипове на необичайното проишествие. 

Кадрите показват, че задната броня и дифузьорът на предния Aventador са повредени, докато по задното Lamborghini щетите са по предната броня и предния спойлер. Също така изглежда, че е възникнал малък пожар при предния суперкар, тъй като на едно от видеата се вижда как излиза дим от него и двама мъже го пръскат с пожарогасител.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини