Отидете към основна версия

5 092 7

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

  • lamborghini-
  • urus-
  • pearl capsule

Цената на високопроизводителното SUV от моделната 2021-а в Европа е 186 134 евро без данъци

Lamborghini увеличи вариантите за персонализация за своя кросоувър Urus, добавяйки към продуктовата си гама опционалния пакет Pearl Capsule (Перлена капсула), който прави всъдехода още по-забележим. Също така, високопроизводителното SUV от моделната 2021-а получава малки ъпгрейди като нов дизайн на ключа и подобрен асистент за паркиране. Това предаде Motor 1.

Пакетът Pearl Capsule покрива Urus в четири слоя лъскава перлена боя, като купувачите имат избор от ярките нюанси на жълто (Giallo Inti), оранжево (Arancio Borealis) и зелено (Verde Mantis). Визуалните промени включват и бляскаво черно покритие за детайли на кросоувъра като покрива, спойлера и задния дифузьор. 23-цоловите джанти на всъдехода пък съчетават съответния нюанс на пакета Pearl Capsule и черно. Освен това, ауспухните накрайници на специалното издание на кросоувъра се предлагат в матово сиво покритие.

Интериорът на Urus Pearl Capsule също е в микс от черно и съответния ярък цвят на всъдехода. Lamborghini акцентира върху седалките с шестоъгълни шарки, а в кабината преобладават елементи от въглеродни нишки и черен анодизиран алуминий. Като допълнителна персонализация клиентите могат да изберат и електрически седалки с тапицерия от алкантара.

Тазгодишното издание на Urus получава и други подобрения като нов дизайн на ключа. Също така, към цветовата палитра на модела се присъединява сив металик (Grigio Keres). Предлага се и подобрена система за асистиране при паркиране, както и нова звукова система Sensonum със 730-ватов усилвател и 17 високоговорителя. Цената на високопроизводителното SUV от моделната 2021-а в Европа е 186 134 евро без данъци.

Според Lamborghini, до сега в целия свят са продадени на 8 300 екземпляра от Urus, като най-предпочитаните цветове са нюансите на сивото и емблематичният за марката жълт нюанс.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Lamborghini вече е произвел 10 000 Urus-а

    В началото на март тази година Lamborghini трябваше временно да затвори основната си фабрика поради коронавирусната пандемия. След като ситуацията в И ...
    25.07.2020
    3 647
    9