Last news in Fakti

20 Юни, 2020 12:00 5 054 7

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

  • lamborghini-
  • urus-
  • pearl capsule

Цената на високопроизводителното SUV от моделната 2021-а в Европа е 186 134 евро без данъци

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus  - 1

Lamborghini увеличи вариантите за персонализация за своя кросоувър Urus, добавяйки към продуктовата си гама опционалния пакет Pearl Capsule (Перлена капсула), който прави всъдехода още по-забележим. Също така, високопроизводителното SUV от моделната 2021-а получава малки ъпгрейди като нов дизайн на ключа и подобрен асистент за паркиране. Това предаде Motor 1.

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Пакетът Pearl Capsule покрива Urus в четири слоя лъскава перлена боя, като купувачите имат избор от ярките нюанси на жълто (Giallo Inti), оранжево (Arancio Borealis) и зелено (Verde Mantis). Визуалните промени включват и бляскаво черно покритие за детайли на кросоувъра като покрива, спойлера и задния дифузьор. 23-цоловите джанти на всъдехода пък съчетават съответния нюанс на пакета Pearl Capsule и черно. Освен това, ауспухните накрайници на специалното издание на кросоувъра се предлагат в матово сиво покритие.

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Интериорът на Urus Pearl Capsule също е в микс от черно и съответния ярък цвят на всъдехода. Lamborghini акцентира върху седалките с шестоъгълни шарки, а в кабината преобладават елементи от въглеродни нишки и черен анодизиран алуминий. Като допълнителна персонализация клиентите могат да изберат и електрически седалки с тапицерия от алкантара.

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Тазгодишното издание на Urus получава и други подобрения като нов дизайн на ключа. Също така, към цветовата палитра на модела се присъединява сив металик (Grigio Keres). Предлага се и подобрена система за асистиране при паркиране, както и нова звукова система Sensonum със 730-ватов усилвател и 17 високоговорителя. Цената на високопроизводителното SUV от моделната 2021-а в Европа е 186 134 евро без данъци.

Lamborghini пусна нов стилен пакет за Urus

Според Lamborghini, до сега в целия свят са продадени на 8 300 екземпляра от Urus, като най-предпочитаните цветове са нюансите на сивото и емблематичният за марката жълт нюанс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 професионален шофьор

    1 11 Отговор
    А на задната седалка може ли да се качи някой който не е джудже? Що за малоумие - толкова нисък покрив в задната част! Поне да го бяха оставили прав покрива! Това ще е непълноценен голям сув!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор
    играчка за мутри и мутреси а в БЪЛГАРИЯ има ли ЛАМБОРДЖИНИ
  • 3 Komapak

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "професионален шофьор":

    Това чудо се купува за показност а не за функционалност. Имам чувството, че и л..но да му сложат емблема Ламборгини ще се харчи като топъл хляб. Един ден в шоурума в Мюнхен се качих на шофьорската седалка. Ами..... удобен е, но лично на мен ми харесват коли с по-полегат положение, например стар ягуар. Вероятно си струва парите😁
  • 4 Рто

    1 2 Отговор
    Това е всичко друго, но не и вседеход!
  • 5 Абе лешпер

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "професионален шофьор":

    задната седалка се подразбира като част от багажника, това е кола за двама. Ясно?
  • 6 Urus

    1 0 Отговор
    Пичове
    Не се излагайте да пишете глупости
    Колата е огромна отзад и предостатъчно висока
    Не плюйте както всеки в нашата държава прави
    Мен не ме е страх от хората с Ламборгини,защото са си платили данъци и затова си ги позволяват
    Страх ме е от мутрите с БМВ-та,Мерцедеси,Аудита,които стават невидими и ръководят живота ни без да се усетим
  • 7 type-R

    0 0 Отговор
    Сега остава само да им сложи по един TDI и проСТТията ще бъде съвършена