Отидете към основна версия

15 166 50

Опашките пред КАТ-София продължават. Противоепидемиологичните мерки са нулеви

  • кат-
  • софия-
  • бюрокрация-
  • противоепидемиологични мерки

Налага ви се да отидете до столичния КАТ за издаване на свидетелство за правоуправление на МПС или пък трябва да си платите глоби за да можете да пътувате в чужбина? Заредете се с много търпение.

Към днешна дата едно посещение в КАТ-София ще ви отнеме над 3 часа, а мерките за сигурност от коварния вирус, върлуващ по целия свят, са просто фиктивни. 

Как стоят нещата

На един от прозорците на сградата е изнесен монитор, на който се появяват номерата на чакащите, но той е зад стъкло, което отразява слънчевата светлина, с ниска резолюция е и на практика нищо не се вижда. За да се информирате, е нужно да влезете в залата.

Да не говорим, че около въпросния екран е просто стълпотворение от хора, които се опитват да видят дали техният номер е на монитора и на кое от гишетата трябва да отидат. Маските уж са задължителни, но на практика повечето хора ги носят на брадите си, а дистанция не се спазва.

Противоепидемиологичните мерки са нулеви

И няма как да се спазва. Масите за попълване на документи са малко. Предвидените седалки за сядане са залепени една до друга и никой не следи за спазване на дистанция. Да не говорим, че препарати за дезинфекция няма и никой от органите на реда (а те в сградата съвсем не са малко) не следи за спазването на наложените от държавата мерки.

Това най-общо казано са "дреболиите" с които всеки, който трябва да отиде до столичния КАТ, неминуемо ще се сблъска, а иначе бюрокрацията, честите почивки на служителките и нелюбезно им отношение са на познатото ни до болка ниво - както всъщност винаги е било.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 30 гласа.

Свързани новини

  • КАТ София: Мъките продължават. Докога?

    Преди месец ви информирахме за огромните опашки, неспазването на каквито и да било противоепидемични мерки и все по-разрастващата се бюрокрация в стол ...
    31.07.2020
    13 374
    36