Отидете към основна версия

8 340 20

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за $350 000

  • cadillac escalade esv-
  • стреч-
  • силвестър сталоун
Снимка: Becker Automotive Design

Силвестър Сталоун пусна за продажба своя Cadillac Escalade ESV. Свръхлуксозният стреч всъдеход е модифициран от базираната в Калифорния компания Becker Automotive Design, като актьорът е участвал в проектирането на интериора. За превозното средство с пробег от само 1 000 мили (1 609 км) Силвестър Сталоун иска 350 000 долара, като оригиналната цена на модела е 409 000 долара. Това предаде Motor 1. 

Явно предишното поколение на стреч ESV версията на Escalade не е било достатъчно голямо за 74-годишния актьор, тъй като той се е обърнал към Becker Automotive Design, с чиято помощ междуосието е разтегнато с още 20 инча (50,8 см), за да създаде огромна почти изцяло кожена кабина. Като се има предвид привлекателната цена, не е изненада, че интериорът има всички луксозни елементи, включително 43-инчов телевизор, вграден като разделител между предните седалки и задното отделение, сгъваеми маси с дървен плот, електрически завеси на прозорците и двойни 12-инчови екрани за пътниците отзад. 

Имайки предвид и пробега от само 1 000 мили, не е чудно, че удълженият Escalade ESV е в отлично състояние.

Интересно е, че Becker Automotive Design твърди, че Сталоун е участвал пряко в процеса на проектиране на интериора на огромното SUV. 

„Хареса ми лично да проектирам луксозния интериор заедно с Хауърд Бекер. Бордовият компютър и качеството на возене са несравними. Надявам се новият собственик да използва пълноценно този сензационен Becker Cadillac ESV. Поръчах си Becker ESV с конкретна цел, но изискването ми за автомобила наскоро се промени и вече нямам нужда от това красиво превозно средство“, обяснява 74-годишният актьор.

Колкото и да е впечатляващо преработеното стреч SUV, 350 000 долара е доста висока цена, като се има предвид, че базовият Cadillac Escalade ESV от моделната 2020-а струва точно пет пъти по-малко. Все пак легендарният актьор има много фенове и може би ще се намери кой да даде тези пари за удължения всъдеход на Силвестър Сталоун.


 

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.

Свързани новини