12 Август, 2020 10:36 8 297 20

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за $350 000

  • cadillac escalade esv-
  • стреч-
  • силвестър сталоун
Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за $350 000 - 1
Снимка: Becker Automotive Design

Силвестър Сталоун пусна за продажба своя Cadillac Escalade ESV. Свръхлуксозният стреч всъдеход е модифициран от базираната в Калифорния компания Becker Automotive Design, като актьорът е участвал в проектирането на интериора. За превозното средство с пробег от само 1 000 мили (1 609 км) Силвестър Сталоун иска 350 000 долара, като оригиналната цена на модела е 409 000 долара. Това предаде Motor 1. 

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

Явно предишното поколение на стреч ESV версията на Escalade не е било достатъчно голямо за 74-годишния актьор, тъй като той се е обърнал към Becker Automotive Design, с чиято помощ междуосието е разтегнато с още 20 инча (50,8 см), за да създаде огромна почти изцяло кожена кабина. Като се има предвид привлекателната цена, не е изненада, че интериорът има всички луксозни елементи, включително 43-инчов телевизор, вграден като разделител между предните седалки и задното отделение, сгъваеми маси с дървен плот, електрически завеси на прозорците и двойни 12-инчови екрани за пътниците отзад. 

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

Имайки предвид и пробега от само 1 000 мили, не е чудно, че удълженият Escalade ESV е в отлично състояние.

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

Интересно е, че Becker Automotive Design твърди, че Сталоун е участвал пряко в процеса на проектиране на интериора на огромното SUV. 

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

„Хареса ми лично да проектирам луксозния интериор заедно с Хауърд Бекер. Бордовият компютър и качеството на возене са несравними. Надявам се новият собственик да използва пълноценно този сензационен Becker Cadillac ESV. Поръчах си Becker ESV с конкретна цел, но изискването ми за автомобила наскоро се промени и вече нямам нужда от това красиво превозно средство“, обяснява 74-годишният актьор.

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000

Колкото и да е впечатляващо преработеното стреч SUV, 350 000 долара е доста висока цена, като се има предвид, че базовият Cadillac Escalade ESV от моделната 2020-а струва точно пет пъти по-малко. Все пак легендарният актьор има много фенове и може би ще се намери кой да даде тези пари за удължения всъдеход на Силвестър Сталоун.

Продава се стреч Escalade-ът на Силвестър Сталоун за 0 000


 


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Български гражданин

    34 7 Отговор
    Колко ли емигранти могат да се съберат вътре?
  • 2 Шиши

    48 5 Отговор
    Ще го купя за бащицата! Джипа му нещо не ме кефи вече!

    Коментиран от #6, #19

  • 3 vukadin

    30 5 Отговор
    Аз мисля да го взема, ама дали ще има място да му сложа газова??
  • 4 Бертоне

    14 38 Отговор
    Много грозно нещо. Американска кичария и липса на вкус.
  • 5 С.С

    34 3 Отговор
    Притеснява ме друго. Ако го купя,ще го карам,естествено. Това:данък,преглед,ГО,гориво-няма да са проблем. Но....ако нещо се счупи и закъсам на пътя,най-големият ми кошмар ще е да не би отнякъде да се появи Сектанта с неговия Дъстър,да злораства и после да ми предложи да ме изтегли донякъде. Ето това е неприемливо. :))) Ето това ме спира да броя кеша за това возило.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Те са

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Шиши":

    ... познават. Та нали последния път на срещата им Силвестър го попита дали е научил английския, а Бат Бойко сконфузено нещо изръмжа неразбрано. Така че днес може и да му се обади по телефона и на английски да го попита How much. То в чекмеджето "пари, като вестници".
  • 7 Гого

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "С.С":

    Хахаха “Сектанта” хаха евала ! Незнам кой цитираш но повечето тук пише ли се за BMW или Mercedes или Audi започва такъв хранеш а те милите или с чисто нова дачия за 10 бона или Нещо Китаьокорейвиятнамско !!!

    Коментиран от #20

  • 8 Komapak

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "С.С":

    Той вече има нов работодател, Киа. За Америка си е ок ескалейда. И сега някой да ми обясни как с това животно се взимз завоя на Аксаков и 6ти Септември.

    Коментиран от #10

  • 9 гост

    21 2 Отговор
    Абе базов модел, пет пъти по- евтин......дрън дрън, А в базовия , седял ли е Силвестър Ст и удостоявал ли е седалката с мощна...........усмивка,нали? Сега сериозно, най-вероятно вече машината е купена, след 20 ина години ще струва минимум още толкова.Там е Америка,Холивуд, колата е на един от най-успешните актьори,режисьор и сценарист, цяло поколение е израстнало с филмите му . Един ден новият собственик,който сигурно е доста по млад,ще може да каже: Това е Ескалейда на Силвестър Сталоун....

    Коментиран от #16

  • 10 qwerty

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Komapak":

    с десетки маневри, но въпросът е ако закараш детето късно вечер в МЦ Лора в Белите брези и без да искаш се набуташ в уличката е оттам измъкване НЯМА 😂

    Коментиран от #11

  • 11 Komapak

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "qwerty":

    +++++😂😂😂😂
  • 12 Димчи

    2 0 Отговор
    Топ е!!!!
  • 13 Дидо гелосания змеи

    5 3 Отговор
    Това е шедьовър, това е подвижен хотел :) Направен за хора с много пари, много изисканост към детайла и изтънченост. 350 000$ даже са му малко . Всеки си има вкус мен ме изкефи на макс. Не е направено за нашите криви пътища и дупки, не се самозалъгвайте. Това е направено да мине 5000мили и вс да ти мине като на игра. Ние тук това не го разбираме ;)

    Коментиран от #14

  • 14 един от стадото

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Дидо гелосания змеи":

    Разбира се, че е така. Как щял да вземе завоя в Обеля. Пука му на Рамбо, по Сънсет булевард в Бевърли завои няма. Друго е интересно, променил си изискването за автомоби. Да не минава на Витара къса база..

    Коментиран от #15

  • 15 Ганьо Митьовски

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "един от стадото":

    По-скоро Дачия Ред Лайн Спорт!

    Коментиран от #17

  • 16 ivan

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    хахаах,6те падна....много важно ,4е го е карал Сталоун 350к в долари само на сън 6те я продаде,знае6 ли колко коли на звезди има в Америка то ако бе6е така.....там се продават по стари коли в отли4но състояние или произведени в ограни4ени бройки

    Коментиран от #18

  • 17 един от стадото

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Ганьо Митьовски":

    по скоро бат Рамбо здравата е закъсал, щом е опрял до ''някакви'' 350 хлд длр
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Алфа Ромео

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шиши":

    Бащицата ти е Доган, Баце ти е служител, не че и за него няма голямо мазно парче от баницата но такава е йерархията.
  • 20 фффф

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гого":

    Да сме живи и здрави да караме всички корейско - например Genesis G90