Отидете към основна версия

12 027 10

За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ?

  • суперкар-
  • сащ-
  • повреда-
  • автомобилът на старо

За американския пазар на употребявани автомобили сме ви разказвали много пъти, но днес решихме да спрем вниманието ви на т.нар. употребявани супер коли. По-конкретно на такива с повреди. Представяме ви своеобразен ТОП-3 на повредени суперавтомобили, които могат да бъдат закупени от американски търгове за "жълти стотинки".

Всъщност у нас дори заможни българи напоследък активно внасят скъпи автомобили от Америка. Логично е, защо да плащате, да речем, 400 хиляди за нов McLaren, ако можете да си купите суперавтомобил с минимални щети и нисък пробег например за 100-150 хиляди. Друг въпрос е къде, как и за колко ще се ремонтира тази кола в България.

Само през последните месеци няколко счупени Porsche-та, McLaren-и и други спортни коли са докарани у нас за по-нататъшно възстановяване от местните ни майстори. Но колко евтина може да бъде ударен супер кола в САЩ? Ето три ярки примера.

Ferrari FF

Някога в салоните в САЩ това Ferrari е струвало 300 хиляди долара. Този екземпляр дори няма видими щети, а пробегът му е само 3 хиляди мили! Каква е уловката? Това е "удавник" ... и то не в движение. Останалото е почти нова кола за $25 000. Но почти.

Aston Martin Vanquish

Още една удавена кола без видими щети. Това струва почти 150 000 долара нова в САЩ, но този екземпляр, който е с пробег от 17 000 мили ще бъде ваш само за 20 000. Но заслужава ли си?

Bentley Mulsanne S

Това е британският "крал" на цените на суперкари с повреди. Луксозният седан ще бъде ваш само за $6 100, но е подходящ само за разглобяване на части, тъй като след инцидента, причинен от пожар от него е останало малко.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.

Свързани новини