Last news in Fakti

3 Септември, 2020 10:14 12 010 10

За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ?

  • суперкар-
  • сащ-
  • повреда-
  • автомобилът на старо
За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ? - 1

За американския пазар на употребявани автомобили сме ви разказвали много пъти, но днес решихме да спрем вниманието ви на т.нар. употребявани супер коли. По-конкретно на такива с повреди. Представяме ви своеобразен ТОП-3 на повредени суперавтомобили, които могат да бъдат закупени от американски търгове за "жълти стотинки".

Всъщност у нас дори заможни българи напоследък активно внасят скъпи автомобили от Америка. Логично е, защо да плащате, да речем, 400 хиляди за нов McLaren, ако можете да си купите суперавтомобил с минимални щети и нисък пробег например за 100-150 хиляди. Друг въпрос е къде, как и за колко ще се ремонтира тази кола в България.

Само през последните месеци няколко счупени Porsche-та, McLaren-и и други спортни коли са докарани у нас за по-нататъшно възстановяване от местните ни майстори. Но колко евтина може да бъде ударен супер кола в САЩ? Ето три ярки примера.

Ferrari FF

За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ?

Някога в салоните в САЩ това Ferrari е струвало 300 хиляди долара. Този екземпляр дори няма видими щети, а пробегът му е само 3 хиляди мили! Каква е уловката? Това е "удавник" ... и то не в движение. Останалото е почти нова кола за $25 000. Но почти.

Aston Martin Vanquish

За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ?

Още една удавена кола без видими щети. Това струва почти 150 000 долара нова в САЩ, но този екземпляр, който е с пробег от 17 000 мили ще бъде ваш само за 20 000. Но заслужава ли си?

Bentley Mulsanne S

За колко пари можете да купите суперкар с повреда от САЩ?

Това е британският "крал" на цените на суперкари с повреди. Луксозният седан ще бъде ваш само за $6 100, но е подходящ само за разглобяване на части, тъй като след инцидента, причинен от пожар от него е останало малко.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незнайко

    30 6 Отговор
    Удавените коли ако не се мъчи човек да им подава напвежение а старателно се разглобят и промият, ИЗСУШАТ, ще минат с малко средства за ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ремонт !!! На железата почти нищо им няма !!! Ако е горяла, тогава няма смисъл !!!

    Коментиран от #6

  • 3 САЩ

    11 2 Отговор
    Провери че са брак.А това Бентли с ДВГ от Ройс 56г
  • 4 сектант

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "АА1":

    да си фен на 1 марка е ограничено - за това съм фен на 2
  • 5 Гост

    6 9 Отговор
    Дори и счупени колите с ДВГ държат цена колкото нова Тесла. хахахахах
  • 6 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Мокро табло и кори на врати се изкривяват и не стават за нищо. Едно арматурно табло на суперкар ще струва към 10 хилядарки.

    Коментиран от #8

  • 7 ΞLΞVΛTΞ

    14 7 Отговор
    Скоро суперколите ще се обезценяват по-бърже и от Рено Лагуна.
  • 8 Прав си

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    но да не забравям и факта,че в тези коли има електронни модули колкото в космическа сувалка а някои от тях струват 5 цифрени суми и не се намират употребявани.Реално ако поръчаш нужните части от производителя цената им ще надхвърли тази на колата(без да е наводнявана).
  • 9 ники

    0 0 Отговор
    Шротове

    Коментиран от #10

  • 10 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ники":

    Какво е "шротове"