Отидете към основна версия

12 762 26

G-Klasse за самоубийци

  • mercedes-benz-
  • hofele-
  • g-klasse-
  • ultimate hg-
  • тунинг

Германското ателие Hofele твърди, че предлага първия в света тунинг пакет за Mercedes-Benz G-Klasse със "самоубийствени" задни врати, които се отварят обратно на посоката на движение. Според немците Ultimate HG запазва всички всъдеходни качества на изходния модел, но в същото време не отстъпва по комфорт на най-скъпите и престижни лимузини на пазара.

"Самоубийствените" врати не са единствената аристократична екстра, добавена от Hofele. За да се чувстват наистина специални, пътниците в Ultimate HG могат да се качват и слизат, подпомагани от автоматично прибиращи се стъпенки.

Тунингованата G-Klasse има нова хромирана радиаторна решетка, хромирани обръчи на фаровете, различни брони и 23-цолови Hofele Turbine.

Доработките в салона са по-малко. Седалките са претапицирани с напа и изкуствена кожа в светлосив оттенък, а на подглавниците е извезано логото на ателието.

Двете отделни кресла отзад са снабдени с подгряване, вентилация и функция за масаж. За пътниците са предвидени безжични зарядни за мобилни устройства.

Промени по механиката няма. Стандартният Mercedes-AMG G 63 има 4.0-литров V8 с два турбокомпресора, мощност 585 к.с. и максимален въртящ момент 850 Нм. Скоростната кутия е деветстепенен автоматик. Ускорението до 100 отнема 4.5 сек., а максималната скорост е ограничена на 220 км/ч.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.

Свързани новини