Отидете към основна версия

14 902 74

АвтоВАЗ стартира производството на новата Lada Niva Travel

  • lada-
  • niva-
  • travel-
  • лада-
  • нива

Предприятието LADA West Togliatti започна масово производство на SUV под ново име - LADA Niva Travel. Първият произведен автомобил Niva Travel бе официално представен, а началото на продажбите ще бъде обявено допълнително.

Предната част на LADA Niva Travel се отличава с нов капак на моторния отсек с по-обемни отпечатъци, радиаторна решетка с по-големи отвори и с нови фарове. Страничните лайстни и колесните арки също са променени и се комбинират с новия дизайн на колелата, като също така подобряват офроуд характеристиките на модела.

Задната част е преработена с нови изцяло LED задни светлини и по-масивна броня. Във офроуд версията образът на Niva Travel се допълва от стандартен шнорхел, офроуд гуми и боди кит от небоядисана пластмаса.

Всички автомобили LADA Niva Travel са оборудвани с постоянна система за задвижване на четирите колела, която осигурява равномерно разпределение и постоянно предаване на въртящия момент към всички колела на автомобила с възможност за механично заключване на централния диференциал и задействане на понижаваща предавка. Под капака на всъдехода е монтиран 1,7-литров двигател с мощност от 80 к.с.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 33 гласа.

Свързани новини