Отидете към основна версия

7 839 13

Това Porsche е разглобявано и сглобявано 78 пъти

  • porsche-
  • experience atlanta aftermarket academy

Суперавтомобилът Carrera GT служи като инструмент за обучение в Академията на Porsche

Сребърната Carrera GT в класната стая за обучение в Porsche Aftermarket Academy в Атланта е напълно разглобявана и сглобявана 78 пъти за 16 години. Абсолютно функциониращата Carrera GT се използва за обучение на американски техници в Porsche Experience Atlanta Aftermarket Academy.

Сребърният суперавтомобил служи като визуално помагало за обучение - той е напълно разглобяван и сглобяван от бъдещите механици в представителствата на Porsche като последен изпит, а тази операция се прави поне по четири пъти годишно.

От 2004 година, когато автомобилът пристига в САЩ на борда на Boeing 747 на компанията Lufthansa, автомобилът е демонтиран и сглобен отново цели 78 пъти, а пробегът на колата е минимален.

Академията в Атланта е на километри от пистата, на която "кацна" сребърната суперкола преди 16 години. Това е един от трите учебни центъра за марката в САЩ, но академиите в Пенсилвания и Калифорния нямат Carrera GT като "опитно зайче".

Група от шестима чираци, които ще станат сертифицирани техници за ремонт и сервиз на Porsche, трябва да го разглобят и сглобят в Атланта само за четири дни. От 2004 до 2006 г. са произведени 1 270 копия на Carrera GT.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.

Свързани новини

  • Продава се Porsche-то на Том Круз

    На търга Bring a Trailer се продава черно Porsche 911 Carrera с каросерия от типа тарга и произведено през 1986 година. Първият собственик на този спо ...
    13.08.2021
    5 636
    6