Отидете към основна версия

18 041 20

Колко е ужасно да си купиш нова кола директно от шоурума (ВИДЕО)

  • онлайн покупка на кола-
  • реклама

Тази хумористична реклама за онлайн покупка на автомобил представя процеса на закупуване на нова кола от шоурума като изтезание

В 30-секундното видео виждаме купувач, покрит с пот, вързан за стол в тъмна стая. Моли продавача да го пусне у дома. Страшният мениджър продажби казва, че купувачът може да напусне по всяко време. Но той определено лъже.

Вместо да се смили над вързания мъж, продавачът си играе с жиците за осветление, намеквайки, че сега ще започне да измъчва купувача. В този момент вързаният бедняк пада на пода и изведнъж се оказва на полята от слънце поляна близо до къщата и до жена си.

Няколко секунди по-късно камион за доставка на Vroom спира с чисто нова кола. Според Automotive News тази реклама ще бъде излъчена по време на Супербоула през февруари 2021 година.

През изминалата година електрическите превозни средства се рекламираха най-често по време на игрите. Audi имаше реклама с Мейси Уилиамс, шофираща E-Tron Sportback, Леброн Джеймс промотира Hummer EV, а Porsche си рекламира новия Taycan.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 34 гласа.

Свързани новини