Отидете към основна версия

18 687 70

Lada пусна специална версия за петвратата Niva

  • lada-
  • niva-
  • legend-
  • лада нива-
  • black

Модификацията Lada Niva Legend Black струва 8 000 евро

АвтоВАЗ разшири броя на моделите, които могат да бъдат поръчани във версията Black. Последната разновидност от тази, най-наточена, модификация е разработена за Lada Niva Legend с пет врати. Доработката се базира на тази от тривратата версия Urban.

Външно SUV-то разполага с черни капачки на огледалата, съчетани с изцяло черни джанти, както и черно хромирано лого с името на специалното издание Black. В интериора тапицерията също е тъмна.

Автомобилният производител отбелязва, че „черната“ версия за Niva с пет врати е подготвена, за да „увеличи интереса към модела" Принципно дългата база на руското SUV заема само около 25% от общите продажби на Lada Niva Legend.

Цената на Lada Niva Legend Black ще започне от 729 900 рубли - сума, равняваща се приблизително на 8 000 евро. Сега това е най-наточената конфигурация на Niva с пет врати, като тя е по-скъпа с 9 000 рубли от аналогичната триврата Urban Black.

Конфигурацията включва климатик, отопляеми предни седалки и огледала, 16-цолови алуминиеви джанти и др. Изменения по двигателя няма, а що се отнася до външната окраска, руснаците предлагат осем цвята.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 64 гласа.

Свързани новини