Отидете към основна версия

25 854 88

Обновената Е-Klasse на Mercedes-Benz

  • mercedes-benz

 

Анонимен потребител разпространи в интернет пространството първите снимки на новата E-Klasse на Mercedes-Benz. Както се предполагаше обновената генерация вече не разполага с емблематичните за модела разделени на две предни светлини.

Новите фарове са в общ блок, но визуално наподобяват на своите предшественици, наричани от мнозина "четириочки". За въпросната визуалната прилика отговарят новите LED светлини, които на практика разделят донякъде общия блок на фара.

Освен това E-Klasse е оборудвана с нова радиаторна решетка, различни брони и видоизменени задни стоп светлини. Освен фотографии на версията седан в глобалната мрежа бяха разпространени и снимки на комби варианта на E-Klasse, който впечатлява със сходни промени.
Официални технически данни за новата E-Klasse не се съобщават, но според слуховете автомобилът ще разполага с бензинови мотори с мощност от 184 до 430 к.с. Мощността на дизеловите агрегати пък ще варира в диапазона 136 - 265 конски сили.
Всички гореспоменати агрегати ще работят съвместно със седемстепенна автоматична трансмисия, като не е изключена появата и на новата деветстепенна скоростна кутия. Официалната премиера на обновената E-Klasse е насрочена за януари 2013-а в Детройт.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини