Отидете към основна версия

5 637 18

Щракнаха наточената версия на Nissan Patrol (ВИДЕО)

  • nissan-
  • patrol-
  • nismo

Всъдеходът с емблема Nismo без камуфлаж участва във фотосесия, част от която е уловена от любителско видео

Спортното подразделение на Nissan се готви да пусне наточена версия на всъдехода Patrol. Автомобилът във версия Nismo бе заснет без камуфлаж по време на фотосесия в Обединените арабски емирства.

Предстоящият Nissan Patrol Nismo се отличава с по-агресивен бодикит с червена облицовка на предния сплитер и с различна задна броня. В допълнение, SUV-то получава странични огледала и малък заден спойлер в черно.

Patrol Nismo има и 22-цолови ковани джанти. Очаква се наточената версия на автомобила да получи по-твърдо окачване с подсилени амортисьори. Все още обаче няма подробности за силовия тракт на автомобила.

Досегашният Patrol Nismo, който дебютира през 2015 година разполага с двигател V8 с работен обем 5.6 литра, който е с мощност от 428 конски сили, пренастроено управление и окачване с амортисьори Bilstein. До "стотици" Patrol Nismo ускорява за 6,1 секунди, което е с половин секунда по-бързо от обичайния Patrol.

Новият Nissan Patrol Nismo, "уловен" по време на нощна фотосесия по пътищата на ОАЕ, се очаква да бъде представен в най-скоро време. Продажбите му пък ще станат факт или в края на тази, или в началото на следващата година.

Ще припомним, че стандартното шесто поколение Nissan Patrol беше представено през септември 2019 година. Всъдеходът е с нов дизайн отпред с по-ясно изразена V-образна решетка на радиатора, както и разширена гама от оборудване и технологии за безопасност, обединени под единната концепция Intel Intelligent Mobility.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини