Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 09:55 5 612 18

Щракнаха наточената версия на Nissan Patrol (ВИДЕО)

  • nissan-
  • patrol-
  • nismo

Всъдеходът с емблема Nismo без камуфлаж участва във фотосесия, част от която е уловена от любителско видео

Щракнаха наточената версия на Nissan Patrol (ВИДЕО) - 1

Спортното подразделение на Nissan се готви да пусне наточена версия на всъдехода Patrol. Автомобилът във версия Nismo бе заснет без камуфлаж по време на фотосесия в Обединените арабски емирства.

Предстоящият Nissan Patrol Nismo се отличава с по-агресивен бодикит с червена облицовка на предния сплитер и с различна задна броня. В допълнение, SUV-то получава странични огледала и малък заден спойлер в черно.

Patrol Nismo има и 22-цолови ковани джанти. Очаква се наточената версия на автомобила да получи по-твърдо окачване с подсилени амортисьори. Все още обаче няма подробности за силовия тракт на автомобила.

Досегашният Patrol Nismo, който дебютира през 2015 година разполага с двигател V8 с работен обем 5.6 литра, който е с мощност от 428 конски сили, пренастроено управление и окачване с амортисьори Bilstein. До "стотици" Patrol Nismo ускорява за 6,1 секунди, което е с половин секунда по-бързо от обичайния Patrol.

Новият Nissan Patrol Nismo, "уловен" по време на нощна фотосесия по пътищата на ОАЕ, се очаква да бъде представен в най-скоро време. Продажбите му пък ще станат факт или в края на тази, или в началото на следващата година.

Ще припомним, че стандартното шесто поколение Nissan Patrol беше представено през септември 2019 година. Всъдеходът е с нов дизайн отпред с по-ясно изразена V-образна решетка на радиатора, както и разширена гама от оборудване и технологии за безопасност, обединени под единната концепция Intel Intelligent Mobility.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грета Тупанбергъ

    10 6 Отговор
    И как това коелересцира с новината че Ауди спира А1 заради екологични изисквания?!Как новият Патрол се бори срещу замърсяването.

    Коментиран от #3

  • 2 Медуза

    14 0 Отговор
    Чува се "машалах" от арабина, дето снима-явно е впечатлен от дизайна на Нисан-а. Камиларите вече точат зъби за този джип-ще го играят тежкари из пясъците.

    Коментиран от #5

  • 3 Миладин

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грета Тупанбергъ":

    В пустинята недостига на еко категории не се отразява на бедуините продаващи петрол.
  • 4 Ловец

    7 7 Отговор
    И тоз Патрол вече на паркетник мяза.Много нисък за "всъдеход" бре?!Ще продължа да си карам 24 годишния Патрол!

    Коментиран от #8

  • 5 Да бе да

    4 10 Отговор

    До коментар #2 от "Медуза":

    Харабина в пустинята си кара 30-годишния Патрол или Ланд Круизер!Тия паркетници са за тешкарлък,в пясъка са затънали!
  • 6 Лада Нива 4х4 от съветските!

    9 11 Отговор
    Няма по-добър всъдеход от нея масово производство!

    Коментиран от #7

  • 7 Ввв

    8 9 Отговор

    До коментар #6 от "Лада Нива 4х4 от съветските!":

    Блажени са вярващите дебили!

    Коментиран от #11

  • 8 vikilexus

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ловец":

    Личи че не си доближавал никога чисто нов Патрол за американския и арабския пазар с 8 цл. 5.6 литра звяр под капака! Към декември 2020 г. - Нисан Патрол УСА изпълнение е със стандартен 5.6 л. 8 цл. атмосферен мотор със 388 коня и е с размери - 535 см дължина 200 см. широчина и 195 см. височина базово без рейките и със фабрични джанти...без никакви специални доработки се вдига на 200 см....скороста му е ограничена заводски на 190 км в час заради теглото от над 2.6 тона и УСА щатската комисия за безопасност. Размерите на американския/арабския Патрол 2020 г. са с много малки разлики с "камионния" джип Шевролет Събърбън 2020 г. - любимия на всеки американец и Ердогна! Изключение е само дължината при камионното чудовище Събърбан дължината е 5.5 метра и 207 см. широчина и 197 см. височина с рейките 202 см. височина

    Коментиран от #9, #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нещо математиката ти куца!

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Нещо математиката ти куца!":

    Имам впредвид под височина просвета отдолу!Ко ма интересува тавана му на ква височина е?Един объл камък с диаметър 30 санта и...дотам!
  • 11 Лада Нива 4х4 от съветските!

    5 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    Божкееее,колко такива ентусиасти паралии съм дърпал и измъквал от калта и представа си нямаш!Единственото,което допълнително съм монтирал е шпила,заради такива "недебили" като теб!

    Коментиран от #14, #15

  • 12 Мюмюн

    6 4 Отговор
    Веднъж си карах жипа Пиджеро Спорт с една мома и реших да са праа на мужкар-влезох у една нива, потънала у вода и разкашкан снег и зафанахме си.ки.ша. Убаво, ама от лашкането жипа потъна с 20на саантиметра у кишата и кво ша прайм сига....еле мина един чичка с неква уазка и вика:Яша бре, Мумуне-дай тука 20 кинта и скивай кво ша стане. Ей, издърпа ме-затуй руското или там квото е е най-номер едно. Друг пат са не улавям да плущя у нивата...изложих са кат поляк на сръбска граница.
  • 13 Пурко

    5 3 Отговор
    Реално това си преоблечено Инфинити с американския двигател и не ги интересува изобщо еко нормите на Европа!
  • 14 Като гост

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Лада Нива 4х4 от съветските!":

    Само ако знаеш къде си..... Защо сам си го причиняваш? Един живот има човек, кога ще го живееш? Стига с Лада нива!!! Живей!!!
  • 15 Тенекиджия

    3 7 Отговор

    До коментар #11 от "Лада Нива 4х4 от съветските!":

    С Лада Нива ли си ги дърпал ? Лъжата за нищо я нямаш 😆

    Ми отиди на кое да е оф роуд сборище да видиш кои ги дърпат задължително . Лада Нива и УАЗ . Всеки път !
  • 16 qwerty

    2 0 Отговор
    верно ли, че тойота заради еко изисквания спрели продажбите на V8 за Европа, 6таците били от БМВ? вчера пазнат ме убеждаваше в това.

    Коментиран от #17

  • 17 Пурко

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "qwerty":

    Да точно така е! И това е от минимум две години!
  • 18 много си зле

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "vikilexus":

    За един джип не е важно колко коня е, какъкв е въртящия момент. Важен е и просвета. Но най-важно е какво му и задвижването. Патрулите още от предишното поколение станаха паркетни каляски, няма вече цял мост, нама блокаж, само полуоски и електроника. А с такива джаджи никой не кара офроуд или трофи.