Отидете към основна версия

25 505 38

Продава се идеалната УАЗ-ка... на половин цена

  • уаз-
  • hunter

Офроуд автомобилът е на 14 години, но на практика е без пробег

В Русия беше пуснат за продажба високопроходим автомобил УАЗ Hunter, който e преседял в гараж цели 14 години. Въпреки идеалното му състояние, собственикът го оценява само на 520 000 рубли, макар че моделът на практика е без пробег и струва много повече на пазара. Сумата се равнява приблизително на 5 800 евро.

Собственикът на джипката не разкрива никакви подробности, по-специално защо е решил да сложи колата в гаража веднага след покупката ѝ и да не я експлоатира в продължение на 14 години. Единствената информация, която той дава в обявата, е, че всъдеходът все още е боядисан с фабричната боя и че е направена пълна антикорозионна обработка.

На снимките колата изглежда като чисто нова - както каросерията, така и интериорът са запазени в перфектно състояние. Пробегът на Hunter-а е само 500 километра, а двигателят на въпросния екземпляр е 2.9-литров четирицилиндров с мощност 98 сили, който е комбиниран с четиристепенна механична скоростна кутия.

Въпреки отличното състояние на екземпляра, цената му е доста ниска - собственикът го е оценил на 520 000 рубли (5 800 евро). В същото време цената на модела, като чисто нов започва от 900 000 рубли, което е около 10 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 37 гласа.

Свързани новини