Отидете към основна версия

3 967 17

Mercedes тества нов CLS на Nurburgring

  • mercedes-benz-
  • cls-
  • фейслифт

Задава се фейслифт на четривратото купе

Настоящото трето поколение на Mercedes CLS бе представено през 2018 година и очаквано е време да получи някои дизайнерски промени през идващата 2022 година. Фотографи заснеха тестов автомобил на германската писта Nurburgring, а снимките бяха публикувани в сайта AutoExpress.

Промените ще са основно в предната част на модела, съдейки по това че именно там е камуфлажното покритие. Със сигурност ще видим разлики в предната броня, а най-вероятно и фаровете ще бъдат с нов дизайн. Промените ще бъдат подобни при тези на E-Klasse, чиято основа използва четиривратото купе.

Интериора също ще се сдобие с някои разлики спрямо сегашния модел. Дизайнът с два 12.3-инчови екрани ще остане, но със сигурност ще видим лек ъпдейт на външния вид и функциите му. Воланът със сигурност ще бъде заменен с нов, който виждаме в последните модели на германската марка и ще замени физическите бутони с тъч такива. Сензори на кормилото ще засичат кога шофьорът прилага услилие и няма да има нужда от разклащане при включен активен круиз контрол, за да знае системата, че следите пътя.

Най-вероятно ще има промени и при двигателите, като се очаква те да получат 48-волтов стартер-генератор и да станат част от меките хибриди, а два плъг-ин хибрида също ще бъдат представени в близко бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини