Отидете към основна версия

7 129 22

Тази М5-ца от 2003 година бе продадена за 200 хиляди долара

  • bmw-
  • m5-
  • e39-
  • m5 cs

BMW-то е в перфектно състояние и с изключително нисък пробег

BMW-то което виждате на снимките в статията бе продадено за 200 хиляди долара на аукцион в Америка. Седанът от 2003 година бе продаден за сума за която ще се сдобиете с чисто ново BMW M5 CS. Изключително ниският пробег и перфектното състояние на спортната машина са оценени от купувач, чието име остава неизвестно.

Както споменахме, М5-цата е в перфектно състояние и от своето създаване през 2003 година до сега е изминала близо 5000 километра. Колата е закупена от известен джаз-пианист и е шофирана толкова малко, че дори е останала с оригиналните гуми с които е закупена. Под капака можем да открием 4.9-литров V8 с 400 конски сили и 500 нютон метра, предавани към задните колела, чрез механична трансмисия с 6 предавки.

Въпреки, че цената е доста висока, то собственикът на аукционната къща смята, че в следващите години, цената на точно тази генерация М5 ще се покачва все повече, а по-редки модели с индивидуални цветове и екстри ще достигат дори цени над половин милион долара. Интересно е да прочетем какво мислите вие за модела и има ли такова светло бъдеще пред него?

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.

Свързани новини