Отидете към основна версия

6 814 35

Nissan oбнови GT-R Nismo за моделната 2022 година

  • nissan-
  • gt-r-
  • nismo

Промените включват нов цвят и повече карбон

Nissan GT-R е един от най-известните японски спортни автомобили на всички времена, а последната му генерация R35 е на пазара от повече от 13 години, през които сме виждали различни заводски и незаводски интерпретации на двувратото купе. Изглежда, че от спортното подразделение на японската марка не спират с доработките по автомобила и по-рано днес представиха Nismo версията на GT-R за моделната 2022 година.

Промените са по-скоро козметични и не засягат пряко техническите характеристики на 3.8-литровия V6, който запазва мощността си, но пък от Nissan твърдят, че елементите на двигателя са заменени за по-добро усещане на пътя.

Видимото и това което със сигурност можем да отбележим е наличието на нов цвят Stealth Grey, който можете да видите на снимките и е достъпен, както за Nismo Standart Edition, така и за Special Edition.

Нови са също така и 20-цоловите джанти, боядисани в черен цвят с червени акценти, както и карбоновият капак, който пристига стандартно при специалната версия. Все още няма информация относно цените на модела, но пък от Nissan потвърдиха, че поръчките започват от началото на тази есен.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 19 гласа.

Свързани новини