Отидете към основна версия

4 531 7

Nissan направи специален GT-R за McDonald’s

  • nissan-
  • gt-r-
  • nismo-
  • mcdonald's

Създаден е само един автомобил от лимитираната серия

Снимки: Nissan

Преди няколко дни ви показахме обновения Nissan Nismo GT-R, който бе представен във версия Special Edition, която се отличаваше със Stealth Grey цвят на купето и карбонов преден капак, както и различни, по-леки джанти.

Оказва се, че на същото събитие, когато от Nissan са представили обновеното Nismo се е появила и друга лимитирана серия, направена специално за McDonald’s в Япония. Колата е идентична с останалите Special Edition, но се отличава със златистия си цвят и надписа на задния спойлер.

Две късметлийски семейства ще имат възможност да направят тест драйв на лимитирания GT-R, като заедно с това ще получат възможността да разгледат фабриката на компанията, както и да се повозят с професионален пилот, за да усетят пълния потенциал на колата.

Все пак за останалите, които решат да се включат в играта също ще има награди, като те включват специални картички със снимка на златистия GT-R, а при всяка поръчка на детско меню от 30 май до 13 април ще получават и по един Special Edition GT-R в Stealth Grey в умален мащаб, а за някои късметлии ще има и боядисан в златисто McDonald’s Edition.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Колко струва поддръжката на Nissan GT-R?

    Nissan GT-R е един от най-култовите модели в историята на автомобилостроенето, като последната генерация R35 е на пазара от 14 години. Както всяка кол ...
    19.05.2021
    13 930
    32
  • Nissan oбнови GT-R Nismo за моделната 2022 година

    Nissan GT-R е един от най-известните японски спортни автомобили на всички времена, а последната му генерация R35 е на пазара от повече от 13 години, п ...
    14.04.2021
    6 411
    35