Отидете към основна версия

5 212 11

Новото Polo пристига на 22 април

  • volkswagen-
  • polo-
  • ibiza-
  • skoda

От Volkswagen показаха част от предницата на новия модел

Снимка: Volkswagen

След като преди седмица от Seat представиха обновената Ibiza, а след няколко месеца очакваме да видим и новата Skoda Fabia, то не е изненада, че от Volkswagen също ще обновят Polo. Фейслифта за 2021 година ще бъде показан на 22 април в 12:00 часа българско време.

От германската компания показаха част от предницата на новия модел, където можем да видим променени фарове, както и светеща ивица, която продължава дизайна на дневните светлини и свързва двата фара.

Най-вероятно подобни промени при стоповете ще има и в задната част, където очакваме промяна във вътрешния дизайн на светлините, както и ново изписване на модела в средата на багажника, подобно на Golf.

Очаквано промени ще има и в интериора, като от Volkswagen споменават, че те ще са технологично насочени. Аналоговият километраж ще отстъпи мястото си на дисплей пред водача при по-високите нива на оборудване, а инфотеймънт системата ще бъде обновена до последната версия и най-вероятно ще представи ново оформление на таблото с по-голям екран над централната конзола.

При двигателите най-вероятно няма да видим съществени промени, като не е изключено някои от тях да получат стартер-генератор и да станат част от семейството на така наречените меки хибриди.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.

Свързани новини