Отидете към основна версия

14 080 24

BMW пуска луксозна 7-серия за 400 000 долара

  • bmw-
  • 7er-
  • shining shadow special edition

Луксозната версия на BMW 7-Series с двигател V12 с мощност 585 конски сили дебютира на автомобилното изложение в Шанхай

BMW представи специална версия на флагмана си от 7-та серия, наречена Shining Shadow Special Edition, която се превърна в една от най-луксозните модификации на модела от настоящото поколение. Премиерата на автомобила се състоя на автомобилното изложение в Шанхай.

Седанът е получил уникална двуцветна боя: горната част на автомобила е боядисана в сребрист нюанс, докато долната част на каросерията е покрита с тъмночервен цвят. Баварците отбелязаха, че целият процес на боядисване на автомобила отнема от шест до седем дни.

Интериорът е облицован с пепеляво бяла кожа с диамантени шевове и лакирана дървена облицовка. Седалките са електрически регулируеми и имат функция за масаж, а предните седалки са оборудвани с допълнителни мултимедийни таблети за пътниците от задния ред.

BMW 7-Series Shining Shadow Special Edition е оборудван с 6,0-литров V12 двигател, развиващ 585 к.с. и 850 Нм въртящ момент. Седанът е способен да ускори от нула до 100 км/ч за 3,8 секунди, а максималната му скорост е принудително ограничена до 250 км в час.

Специалното издание BMW 7-Series Shining Shadow ще бъде пуснато в ограничен брой от 25 екземпляра, като всички те ще се продават в Китай. Цената на колата ще бъде 2,6 милиона юана (около 400 хиляди долара).

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.

Свързани новини