Отидете към основна версия

2 646 9

Porsche отбелязва 20 години в Китай със специална версия на 911

  • porsche-
  • 911-
  • китай-
  • юбилейна версия

Юбилейното Turbo S се отличава с леко променен външен вид

Снимки: Porsche

Въпреки, че Porsche е добре позната марка в целия свят, то компанията оперира на китайските пазари от сравнително скоро, имайки предвид историята на германския бранд. Първото представителство на компанията в Китай е отворило врати през 2001 година или преди точно 20 години.

По този случай от Porsche показаха юбилейна версия на 911 Turbo S, която очаквано ще се продава само в Китай и се различава с няколко външни промени, но не и такива под капака. Все пак там можем да открием 3.7-литров боксер с 650 конски сили, достатъчни за ускорение от 0 до 100 за само 2.7 секунди.

Промените са изразени в четири специални цвята налични за купето, те са Gulf Orange, Star Ruby Red, Mint Green, Viola Purple, както и показаният на снимките Oslo Blue. Допълнително можем да видим кръгъл стикер с числото 20, както и бели ленти върху предния капак, спойлера и страничната част. Малки табелки с надпис 20 Years Porsche China Edition също могат да бъдат намерени на задното стъкло.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини

  • Porsche ще отвори собствен завод за батерии в Германия

    В момента в гамата на Porsche можем да намерим само един електрически модел в лицето на Taycan,който макар да се предлага в доста различни версии, все ...
    26.04.2021
    2 719
    9
  • Audi A7 вече е седан

    Както преди няколко седмици ви разкрихме, Audi планира да продава по-дълга версия на A7, предназначена само за китайския пазар. Това не е новост за ев ...
    19.04.2021
    5 872
    11