Отидете към основна версия

2 721 4

Volkswagen обнови по-големия Tiguan

  • volkswagen-
  • tiguan-
  • allspace

Allspace версията може да се похвали с промени като при стандартния модел

Снимки: Volkswagen

Фейслифтът на Volkswagen Tiguan бе показан още през изминалата година, като дори моделът вече може да бъде срещнат по улиците. При обновяването видяхме новости само за стандартния модел, а Allspace версията, която предлага повече място и се отличава с по-голяма дължина не бе засегната.

Все пак и нейният ред дойде и германците показаха очакваните промени. Те се изразяват главно в предната и задната част, както и в интериора, където можем да срещнем новите технологии.

Започвайки от предницата можем да открием променените фарове от стандартния Tiguan, които са свързани с LED лента, подобно на други модели на марката. Стоповете също са претърпели промени, макар и не толкова видими, като същото се отнася и за задната броня.

Моделът е с цели 22мм по-дълъг от предходното поколение, което както се досещате не се е отразило съществено на пространството и той запазва багажният обем от 1920 литра. Третият ред седалки е опция, която може да бъде поръчана при конфигурирането.

Промените в интериора също са сведени до добре позната конфигурация, като виждаме дисплей пред водача, заедно с такъв върху средната част на таблото. Контролите за климатика са под него и заедно с бутоните върху волана се командват само чрез докосване.

Задвижването ще е идентично с това при стандартния Tiguan, което означава че клиентите ще могат да избират между няколко бензинови двигателя и един дизелов с различни нива на мощност. За съжаление R версията няма да бъде достъпна за по-големия модел, но ще може да се поръча с R-Line оборудване.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини