Отидете към основна версия

5 956 14

Установиха причините за скандал в колата

  • скандал в автомобила

Кавгите и скандалите в семействата съвсем не са от вчера. Те много често са следствие от натрупан гняв, планирани са или пък избухват ненадейно. Те продължават и в автомобилите по време на движение. В много от случаите обаче самия начин на управление на автомобила е причина за скандал.

Британската компания Tesco Cars направи едно доста любопитно изследване, от което стават ясни причините за скандалите между мъжа и жената в автомобила. Независимо кой е зад волана в 22.72 % от случаите кавгата започва заради превишена скорост. Това е и най-често срещания повод за спор в автомобила.

18.01 % пък изтъкват като причина за скандал неправилния завой. Спорът в тези случаи най-често започва с фразата "Защо зави в тази посока". Следващият характерен фактор за кавга между мъжа и жената е прекалено близката дистанция с автомобила пред вас. Цели 13 % от участниците в изследването споделят това становище.

5 % от анкетиранети са на мнение, че неправилното паркиране е най-честата причина за спор в автомобила, а само 3.9 на 100 изтъкват като повод за скандал поведението на децатга в автомобила. Излиза, че колкото повече спазвате правилата за движение по пътищата, толкова по-малък е риска жена ви да се развика по време на път.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини