Last news in Fakti

25 Юли, 2011 11:04 5 870 14

Установиха причините за скандал в колата

  • скандал в автомобила

Кавгите и скандалите в семействата съвсем не са от вчера. Те много често са следствие от натрупан гняв, планирани са или пък избухват ненадейно. Те продължават и в автомобилите по време на движение. В много от случаите обаче самия начин на управление на автомобила е причина за скандал.

Британската компания Tesco Cars направи едно доста любопитно изследване, от което стават ясни причините за скандалите между мъжа и жената в автомобила. Независимо кой е зад волана в 22.72 % от случаите кавгата започва заради превишена скорост. Това е и най-често срещания повод за спор в автомобила.

18.01 % пък изтъкват като причина за скандал неправилния завой. Спорът в тези случаи най-често започва с фразата "Защо зави в тази посока". Следващият характерен фактор за кавга между мъжа и жената е прекалено близката дистанция с автомобила пред вас. Цели 13 % от участниците в изследването споделят това становище.

5 % от анкетиранети са на мнение, че неправилното паркиране е най-честата причина за спор в автомобила, а само 3.9 на 100 изтъкват като повод за скандал поведението на децатга в автомобила. Излиза, че колкото повече спазвате правилата за движение по пътищата, толкова по-малък е риска жена ви да се развика по време на път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maksito

    4 13 Отговор
    Razgele.Ytkrixa Amerika.
  • 2 MB

    12 3 Отговор
    Добро утро Америка
  • 3 IMV90

    18 2 Отговор
    От личен опит знам, жените винаги са по-спокойни на задната седалка, но ако пък ти е близка или имаш сексуални или съпружески отношения с подобен индивид го чувстват като обида защо не седят не предната седалка. Аз преди време плъзгах гаджето ми така,че ми е развалена предната врата и няма да може да се затвори после, естествено работеше, докато не ме видя с познат до мен един ден да се вози, след дълго лъгане. :D
  • 4 520 zender

    16 3 Отговор
    Често превишавам скороста но когато съм със семеиството карам по-спокойно.Пък за скандалите...то аз мнението на жената не го вземам много на сериозно така че не ми дреме че тя някой път мърмори в колата...
  • 5 graver

    29 1 Отговор
    Ако една жена те познава достатъчно винаги ще намери за какво да мрънка, без значение дали спазваш правилника или не. Често принципа е аз да си говоря, пък дали казвам нещо няма смисъл.
    Всъщност за да мълчат се сещам за 3 причини:
    1) Вече е сърдита
    2) Чете весник/списание
    3) Спи
    Може да се отбележи също, че мърморенето на жените се увеличава правопорпорцинално на възраста им.
  • 6 Дидката

    11 2 Отговор
    Приятелката ми също от време на време избухва,давам най-пресния пример.Минах на жълто и полудя!Защо не съм изчакал светофара,а в действителност няма книжка и съм и обяснил да не ми дава съвети :).Вчера докато бях в Слънчев бряг и дадох да кара,защото си взе книжката преди 2 седмици,не бях с личната ми кола а бях взел кола под наем защото бяхме много хора(7 местен ван).Мерак и е да кара и и дадох да ни повози.След около 3 км. удари огледалата на същата кола по модел като нашата и от същия град дори.Обаче приказките и упреците нямат край!
  • 7 Amerika

    13 1 Отговор
    Ако една жена се вози при мъж, на когото има пълно доверие, никога няма да мрънка. Даже може да се вози със затворени очи, без да се притеснява. Вече, ако има пълно доверие на мъжа си/приятеля си и пак мрънка си е тъпа селянка, която ще мрънка даже преди да е тръгнала колата. Мрънкащи жени - много, щом мрънка е жива :), защото тези, които се правят на МЪЖЕ на пътя са безброй.
  • 8 babavyna

    11 5 Отговор
    na jeni ne e za davane da karat koli
  • 9 nik

    3 1 Отговор
    hahha az ako karam i mi se razvika 6e se prebira pe6 a kogato tq kara ako iska i 2 km distanciq s avtomobila pred neq da poddarja :D:D:D
  • 10 nik

    3 4 Отговор
    hahha az ako karam i mi se razvika 6e se prebira pe6 a kogato tq kara ako iska i 2 km distanciq s avtomobila pred neq da poddarja :D:D:D
  • 11 111

    2 1 Отговор
    Затова устата на жената трябва да е запушена, а главата й да е под волана и всички ще са доволни
  • 12 М POWER

    8 0 Отговор
    Като и метнем две плесници кавгата спира и аз определям правилата за движение по пътищата
  • 13 ANDREAN

    2 0 Отговор
    shte vurvi pesha kakto v povecheto sluchai se okazva , ne stiga che nqma knijka i mnogo i raste ustata i sled tova chupqt telefonite da e vzemesh pri teb.
  • 14 трактор

    1 1 Отговор
    аз имах едно гадже преди години което беше като за пилот от формула едно, ако карах под 200 мрънкаше че било бавно и бабешко, непрекъснато ъкъли как се карало, бързо разбрах че и хлопа дъската и я разкарах след един скандал защо не съм завил на бензиностанцията на Нова Загора в посока морето, нищо че има двойна непрекъсната линия и двама полицая...