Отидете към основна версия

10 888 14

Продава се 55-годишна Волга в перфектно състояние

  • волга-
  • газ-21

Автомобилът е професионално реставриран, а пробегът е само 43 хиляди км

В Русия, област Ростов, се продава един доста интересен автомобил, който привлече вниманието ни. Става дума за ГАЗ-21 Волга, произведен през далечната 1966 година. Собственикът на 55-годишната кола отбелязва, че тя е „професионално реставрирана“ и прилага снимки, за да го докаже. Според автора на публикацията Волгата е в перфектно състояние.

"Цялата каросерия е минатата на пясъкоструйка и грундирана в съответствие с последните технологии, броните и другите части са хромирани, механичната част е заменена само с оригинални нови части", пише собственикът и уточнява, че колата е с оригинални въздушен филтър, карбуратор, генератор и др..

От описанието в обявата става ясно още, че Волгата е оборудвана с 2.5-литров двигател, който е с максимална мощност 75 к.с. Пробегът на автомобила е 43 хиляди километра.

Според паспорта на колата,през дългия си живот тя е била собственост само на двама души, като те не са попаднали в катастрофа. Сегашният собственик иска за перфектната Волга 800 хиляди рубли, което се равнява приблизително на 9 000 евро.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.

Свързани новини