Отидете към основна версия

7 215 22

Запознайте се с Mercedes CLS Limited Edition

  • mercedes-benz-
  • cls-
  • amg-
  • limited edition

От Mercedes излезнаха с недотам приятни новини за феновете си зад Океана, заявявайки, че по-мощният AMG CLS 53 няма да се предлага в САЩ, а на пазара там ще остане само CLS 450. От друга страна марката зарадва европейските си привърженици с представянето на нов вариант на CLS, който ще бъде произведен в ограничена серия и който ще се присъедини към досегашната гама на модела в Европа.

Ограниченото издание CLS ще предлага редица атрактивни актуализации на екстериора и интериора, но ще бъде произведено в серия от само 300 бройки. Новата версия Limited Edition ще се прави само в три цвята - Cashmere White Magno и Selenite Grey Magno.

Агресивният външен вид се засилва от AMG Night Package и AMG Night Package II, с черни елементи. Колкото и да е странно, Mercedes сподели тези детайли за новата си лимитирана версия без да придружи информацията със снимки - показаният тук екземпляр е CLS 53 Cote d'Azur light blue.

Допълненията в интериора включват кожена тапицерия AMG Nappa в двуцветна цветова схема. Воланът съчетава кожа Nappa и естествена кожа с червен контрастен шев. Други части на салона са изработени от въглеродни влакна.

Limited Edition получава стандартно пакета AMG Dynamic Plus, който включва специално LED осветление с 3D проекция на логото AMG на земята, когато се отворят предните врати.

Тъй като Limited Edition е модел на Mercedes-AMG, той вероятно ще се захранва от задвижващия механизъм с мощност 435 к.с. от версията 53, което означава, че е малко вероятно да стигне до САЩ.

Най-новият CLS ще започне да пристига в европейските шоуруми през август, докато американските купувачи ще трябва да изчакат до началото на следващата година, за да купят обновения CLS 450 4Matic.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.

Свързани новини