Отидете към основна версия

23 037 26

14-годишен открадна Lamborghini. Собственикът го настигна със скутер

  • lamborghini-
  • urus-
  • кражба-
  • тийнейджър

Докато бил в собствената си къща, жител на американския щат Маями, на име Крис Сандлър, чул някой да пали на улицата неговото Lamborghini Urus на стойност 200 000 долара.

Без да дочака пристигането на полицията, собственикът на луксозното возило с повишена проходимост тръгва да преследва похитителя с мотопед. Въпреки неравностойното положение на двете превозни средства, той бързо успява да настигне и да залови похитителя.

Според Крис Сандлър той се занимавал с домакински задължения в своя дом, когато изведнъж чул звука на своето Lamborghini Urus. Мъжът изтичал до прозореца и видял как колата му, управлявана от неизвестно лице, се отдалечава от къщата.

Сандлър веднага се обадил в полицията и без да изчака пристигането на патрула, взел скутера, съхраняван в гаража, и се втурнал в преследване на похитителя. Успява да настигнете натрапника след няколко пресечки. Оказва се, че крадецът е 14-годишен тийнейджър, който след като откраднал Lambo-то не знае какво да прави.

Пристигналата на мястото на инцидента полиция задържа младия похитител и го поставя под домашен арест. Оказа се, че това не е първият път, когато тийнейджърът се опитва да открадне кола. Сега нарушителят очаква съд за непълнолетни.

Ще припомним, че миналата седмица две сестри на четири и девет години отвлекоха Chevrolet Malibu, за да плуват с делфини в океана. В резултат автомобилът се блъсна в камион Volvo, шофьорът на който се обади в полицията.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 23 гласа.

Свързани новини