Last news in Fakti

12 Август, 2021 12:02 8 327 5

Първи поглед към новото Lamborghini Countach

  • lamborghini-
  • countach-
  • v12

Италианската компания сподели кадри на хибридния суперавтомобил

Първи поглед към новото Lamborghini Countach - 1
Снимки: Lamborghini

Както преди няколко дни ви споделихме, Lamborghini има планове да възроди един от най-култовите си модели – Couuntach. Италианската компания потвърди информацията, а заедно с това показа и няколко кадъра, които дават малка представа за това как ще изглежда модерната версия на суперкара от 80-те.

Първи поглед към новото Lamborghini Countach

Макар и доста скромни, снимките показват предната част на автомобила, където виждаме изписан модела Couuntach с класически шрифт, както и доста остри форми, типични за марката. Друг кадър пък ни показва страничната част с капачката за резервоара, както и отвори за въздух, които да охлаждат двигателя.

Първи поглед към новото Lamborghini Countach

Именно той е и в центъра на внимание при третия споделен кадър. Както знаем, новият Countach също ще разчита на V12, но той ще бъде подпомогнат от електромотор. Хибридната конфигурация ще осигури повече мощност и най-вероятно ще помогне със справянето с високите екологични изисквания. Очаква се да разберем повече за новия модел съвсем скоро, като е много вероятно това да стане и в близките две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    15 0 Отговор
    Легендарен wedge дизайн на Бертоне от 70-те, най-добре изглежда в първата модификация LP-400.
  • 2 Алтер

    7 0 Отговор
    Красота и мощ. Брррр
  • 3 Рисофилистик

    6 10 Отговор
    Добре, но ВАЗ ще узкарат нова Лада, модел Бояришников и ще им вземе акъла на Ламборджини. Ура товариши, напред към светлото минало!
  • 4 Трифонов

    10 3 Отговор
    Добре се справиха Ауди с Ламборджини. Спор няма! Възродиха я тази марка, която до придобиването й от Ауди, беше винаги в някакъв филм и си я подхвърляха разни компании, като горещ картоф. Днес продават кажи-речи, колкото Феррари на годишна база. Пак много добра работа на VW групата. Поредната ексклузивна марка, която е жива и в добро здраве, заради тях. И Алфа днес щеше да продава колкото БМВ ако преди 10 години Фиат я бяха продали на VW, когато я искаха. Вместо днес да продължават да драпат за глътка въздух над повърхността с три модела в портфолиото си - два прилични и един напълно посредствен.
  • 5 Asl Psl

    2 1 Отговор
    Търса лев фар u предно стакло за Ламбурджини галардо фейса.мола само серьозни оферти на л.с.