Отидете към основна версия

6 289 9

49 пъти минаване на червен светофар заради отмъщение на бившата

  • червен светофар-
  • нарушение-
  • отмъщение
Снимка: Shutterstock

В китайската провинция Джецзян в източната част на страната Audi преминава на червен светофар 49 пъти за няколко дни, като освен това превишава разрешената в града скорост неколкократно. Оказва се, че собственикът на колата не подозира нищо за тези действия - той дал колата на приятел, като не знаел, че приятелят му всъщност е част от сложна схема за отмъщение. Бившата жена на собственика на колата измислила хитрия план, тъй като мъжът наскоро я напуснал и отишъл при друга жена. И коварното отмъщение се оказва доста успешно.

Камери за следене на нарушители в провинция Джецзян в източен Китай засекли Audi-то цели 49 пъти на червен светофар за два дни, както и няколко пъти сериозно превишаване ограничението на скоростта в града. Полицията задържа собственика на колата, но по време на разследването се оказва, че той няма нищо общо с нарушенията. За тях са виновни бившата му приятелка и нейният съучастник. Според Insider, изоставената жена на име Лу помолила техен общ приятел да заеме колата на Чен за няколко дни. Той, без да подозира нищо, се съгласил, след с нея са извършени нарушенията.

По-късно става ясно, че приятелят отдавна е влюбен в Лу и охотно се съгласил да направи каквото поиска тя в замяна на среща с него. Жената му казала умишлено нарушава правилата, така че в резултат на това Чен да получи огромни глоби. Все още обаче всичко трябва да бъде доказано пред съда. За сега полицията не казва какво наказание и на кого от замесените ще бъде наложено.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.

Свързани новини