Отидете към основна версия

5 064 17

Минимум 119 хиляди лева за новото Audi RS3 в България

  • audi-
  • rs3

Седанът започва от 122 хиляди лева

Audi показа новото RS3 във версия Sportback и Limousine преди по-малко от месец, а поръчките за най-бързия компактен модел на Нюрбургринг вече се приемат и в България. Спортния хечбек започва на цена от 118 946 лева в базово оборудване, а седан версията е с 3 хиляди лева по-скъпа.

Макар и в базово изпълнение, новото RS3 предлага 2.5-литров петак с 400 конски сили и максимален въртящ момент от 500 нютон метра, които се предават към четирите колела, посредством автоматична трансмисия със седем предавки. Благодарение на това, ускорението от 0 до 100км/ч отнема 3.8 секунди, а максималната скорост е ограничена на 290км/ч.

Още от завода получавате ефектния Kylami Green цвят и 19-цолови джанти с интересен дизайн. Също така запазени за RS модела са специални предни светлини с различен дизайн, салон със спортни седалки и кожени апликации, черен таван и различни системи за сигурност. При желание могат да бъдат добавени и редица опции, които да подобрят усещането, но също така и да увеличат значително цената.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.

Свързани новини