Отидете към основна версия

9 558 29

Ето го суперпикапа Shelby F-150 Super Snake

  • ford-
  • f-150-
  • shelby

Новият Shelby F-150 Super Snake има същата безпогрешна визия, която феновете на Shelby харесват от предишните суперпикапи със змийска значка. Така поне твърдят от компанията производител, като заявяват, че новият Super Snake сега може да се похвали и с мощност от 775 конски сили.

Компресорът, монтиран на петлитровия V8 мотор на F-150, носи основната тежест на тази допълнителна сила. Самият мотор също е получил много допълнителни подобрения, а ауспухът Borla гарантира, че съседите ще ви чуят как се приближавате още преди да са ви видели.

Усъвършенстванията не свършват с доработки под капака. Пикапът получава и изцяло ново окачване с регулируеми амортисьори отзад. Добавени са нови носачи и различни кормилни щанги, както и нов заден стабилизатор. Пикапът Super Snake има понижено окачване и подобрени спирачки.

Актуализациите на Shelby са инсталирани на модела Ford F-150 XLT Lariat 4x4. Външно се разпознават по нова предна облицовка с ниско разположен сплитер, боядисана задна броня, раздути калници и разбира се по масивната решетка Shelby.

Вътре в колата се появяват табелките Shelby, както и двуцветна кожена тапицерия, затъмнени стъкла, метални педали и специални стелки. Всеки пикап има табела на таблото със серийния си номер.

До края на годината ще бъдат произведени 300 пикапа във версии с четири и две врати. Иновацията вече е налична за резервация при северноамерикански дилъри на марката.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 16 гласа.

Свързани новини