Отидете към основна версия

46 526 118

S-Klasse W222 свали камуфлажа

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w222

Дългоочакваното ново поколение на флагмана на Mercedes-Benz бе заснето без никаква маскировка по време на официална фотосесия за дебюта на модела. S-Klasse W222 ще бъде представена на 15 май в Хамбург. Немците са решили това да не стане на някои от големите автосалони, а на отделно мероприятие, посветено изцяло на новата лимузина.

W222 изглежда "по-зализан" от предшественика си. Задницата не е толкова масивна, колкото при сегашния модел. Но очи се набиват солидната радиаторна решетка и LED-светлините отпред и отзад.

Изчезнали са тлъстите надкалникови арки, от което печели елегантността на колата. Базовата модификация ще се предлага в 11 цвята, сред които има три нови - антрацитно синьо, рубинено черно и диамантено сребристо.

От Mercedes-Benz разпространиха официални изображения на интериора на новата S-Klasse. На снимките се вижда LED-осветление, щедри количества кожа и дървесина и озвучителна система Burmester.

На таблото има два 12.3-инчови екрана за показателните уреди и информационно-развлекателната система COMAND.

W222 ще се предлага с камери, които покриват случващото се около колата, вентилирани седалки с подгряване, развлекателна система за местата отзад, шест цвята Напа и кожа designo, както и пакет Air Balance, който филтрира и йонизира въздуха в купето и разпръсва благоухания.

Новата S-Klasse ще разполага с активни надуваеми колани, които работят със системата за предварително притягане преди неизбежна катастрофа.

Magic Body Control се смята за следващо поколение на окачването Active Body Control, което използва камери, за да променя возията при засичане на неравности по настилката.

Mercedes-Benz планира старт на продажбите през октомври с S550 4MATIC и S63 AMG 4MATIC месец по-късно.

На снимките се вижда стандартната S-Klasse W222. В гамата на модела обаче ще има също версия с дълга база, купе и кабриолет. Модификацията с най-голямо междуосие ще замени Maybach 57 и най-вероятно ще получи името Pullman.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Първа официална снимка на S-Klasse W222

    В мобилната версия на австрийския сайт на Mercedes-Benz изненадващо се появи снимка на новото поколение S-Klasse. Администраторите на страницата бъ ...
    02.05.2013
    21 328
    11