Отидете към основна версия

16 801 30

Агресия на пътя: Преследване между две коли доведе до луд пътен инцидент (ВИДЕО)

  • преследване-
  • агресия на пътя-
  • катастрофа

Драматични кадри от видеорегистраторите на една Tesla от Нова Зеландия заснеха момента, в който шофьор на Mitsubishi Galant се блъска в Tesla Model X, собственост на Джеф Гардинер - ужасяващ и странен случай на ярост на пътя за новозеландците, но нещо напълно нормално за родната ни действителност.

Във видеото се вижда как водачът на Model X задминава стария Galant на път близо до летище Окланд. Шофьорът на Mitsubishi-то обаче по някаква причина изглежда разстроен от това изпреварване и веднага започва да гони Tesla-та.

Шофьорът на Galant-а продължава да кара плътно зад Tesla-та в продължение на няколко километра, преди да го изпревари и да го засече. Шофьорът на Tesla-та приема това като очевиден знак, че онзи от Mitsubishi-то е много ядосан и бързо се отдалечава.

Въпреки че се опитва да избяга от Galant-а, водачът на Model X се натъква на трафик, което позволява на Mitsubishi-то да навакса. За пореден път шофьорът засича Tesla-та и спира насред пътя. Шофьорът на Tesla-та за пореден път бяга.

Но това не е краят, тъй като ядосаният водач на японското возило отново изпреварва Tesla-та я засича така че ударът е неизбежен. След това шофьорът на Mitsubishi-то излезе от колата си и многократно ударя по вратите и прозорците на Tesla-та, докато не пристига полиция.

Любопитното е, че собственикът на Galant-а се опитва да да изкара виновен водечът на Tesla-та, но за негово съжаление, предната, страничните и задната камера на Model X са заснели цялата сага. Съобщава се, че щетите по Tesla-та са на стойност 45 000 долара. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 23 гласа.

Свързани новини