Отидете към основна версия

7 243 8

Hyundai показа основния кошмар на автомобилистите (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • n-
  • кошмар

Подмарката на Hyundai, позната ни с инициала N и занимаваща се с наточените версии на корейските автомобили пусна забавно видео по повод Хелоуин. Какъв може да бъде най-големият страх за един шофьор? От Hyundai твърдят, че ентусиастите не се страхуват от нищо... или поне от почти нищо.

Още от първите секунди зрителят се потапя в напрегнатата атмосфера на класическия хорър. Часовникът на камерата за наблюдение показва 22:31, момичето става от леглото, за да направи нощна разходка с кола на Хелоуин, но за съжаление токът в къщата е спрял. За щастие, фенерчето в мобилния ѝ телефон работи, героинята минава през тъмни стаи в търсене на ключа за колата - "наточен" седан Elantra N.

Създава се впечатлението, че жилището е изпълнено с неземни сили и паранормални явления до самия покрив. Кукла с кървави устни седи на стол под пуловер, шут без глава виси на стълбите, портрет на перваза на прозореца следва момичето с поглед. Но това изобщо нищо не я притеснява. Дори когато някой, наподобяващ Майкъл Майърс (главният злодей от поредицата на ужасите за Хелоуин) изведнъж се появява зад завесата, героинята преминава спокойно.

Ключът най-накрая е намерен - ура! И няма значение, че люлеещият се стол в хола е бил зает от призрак (предполагаме, че е така, тъй като камерата за наблюдение не го вижда), момичето излиза навън към колата. Спортната Elantra блести със светлините си, сладка котка минава покрай колата. Изглежда като щастлив край, ужасите свършиха.

Двигателят стартира и изведнъж тишината се нарушава от сърцераздирателен писък. Малко гориво в резервоара! Според авторите на видеото това е основният кошмар за собственика на "наточения" седан. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини